Training Nederlands met Gebaren (NmG)

*Inschrijven niet meer mogelijk* 

Heb je in je werk of in de thuissituatie te maken met kinderen die niet of nauwelijks kunnen spreken, slecht verstaanbaar zijn of kinderen die gebaren nodig hebben voor de ondersteuning van hun taalbegrip?

Schrijf je dan nu in voor de training Nederlands met Gebaren (NmG). 

NmG is gesproken Nederlands ondersteund met gebaren. De resultaten van NmG zijn veelbelovend. Het toepassen ervan vergt echter vaardigheid en kennis. Waar moet je op letten om het zo goed mogelijk te doen en welke factoren zijn hierbij belangrijk? 

Colinda Spreeuwenberg en Marianne Muskens zijn beiden bevoegd docent NmG en werkzaam als logopedist bij de Externe Dienstverlening van Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentra (SSOE).

Colinda en Marianne laten je in deze cursus kennismaken met NmG. Je leert op basisniveau communiceren met NmG over alledaagse dingen die van belang zijn in de communicatie met slechthorende kinderen en kinderen met spraak- en/of taalproblemen. De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten op maandagmiddag van 15:45 uur tot 17:45 uur en start op 21 oktober 2019. Je kunt je inschrijven voor 2 verschillende locaties; MBS Eindhoven of Antoon van Dijkschool Helmond. 

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven.